Mies lähetti exälle kuvan uudesta rakkaastaan – vastaus oli vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättyminen voi olla välillä suhteessa kummallekin osapuolelle hankalaa. Suhteen päättymisen jälkeenkin menee vielä jonkin aikaa ennen kuin toisesta pystyy täysin luopumaan. Eron jälkeen yksi vaikeimmista vaiheista on se kun näkee entisen kumppaninsa uuden rakkaan kanssa.

Nyt Imgur-sivustolla on alkanut saamaan tulta alleen viestiketju, jossa mies ilmoittaa entiselle tyttöystävälleen kuvan kera, että hän on löytänyt uuden naisen. Mies halusi itse kertoa asian suoraan entiselle tyttöystävälleen, että hän ei ylläty tai pahastu kuullessaan uutisen muualta. Nainen kuitenkin vastasi miehelle tavalla, jota hän ei osannut odottaa.

Nainen lähetti miehelle paluuviestinä kuvan hänen vasemmasta kädestään, jonka nimettömässä sormessa oli iso timanttisormus. Viestiin nainen oli kirjoittanut saman tekstin kuin mies: ”Toivottavasti et tule surulliseksi nähdessäsi tämän”. Mies sai varmasti kokea melkoisen yllätyksen ja huomata, että hänen lähettämä 67 ihmisen tykkäämä Instagram-kuva ei vetänyt vertoja isolle vihkisormukselle.

View post on imgur.com

View post on imgur.com