Näin huikeita Saara Aallon esitykset olivat – YouTube paljasti merkittävän eron muihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saara Aalto nähtiin eilen esiintymässä Britannian X Factor -kilpailun semifinaaleissa, jossa kisaillaan tänä viikonloppuna kolmen parhaan joukkoon pääsemisestä. Teemana eilen oli joulu, josta jokainen neljästä finalistista esitti yhden kappaleen.

Splash
Splash

Saara Aalto esitti eilen kappaleet All I Want For Christmas Is You ja Chandelier, jotka molemmat olivat menestyksiä. Ohjelman virallisella YouTube-sivulla julkaistut videot esityksistä nousivat heti menestyksiksi, sillä Saaran kilpakumppaneihin verrattuna niitä on katsottu moninkertainen määrä.

All I Want For Christmas Is You -kappaleen videota on nyt katsottu 230.000 kertaa, kun Emily Middlemasin joulukappaleen videota on katsottu 60.000, 5 After Midnightin kappaletta 67.000 ja Matt Terryn kappaletta 77.000 kertaa. Saaran Chandler-video on nyt katsottu 314.000 kertaa, kun Emily Middlemasin videota on katsottu 63.000, 5 After Midnightin kappaletta 53.000 ja Matt Terryn kappaletta 64.000 kertaa. Ero kanssakilpailijoihin on siis aivan ylivoimainen.

Splash
Splash