Vapise, Disney World! Nintendo avaa teemapuiston

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Videopelejä valmistavan Nintendon brändi on maailmalla lähes yhtä tunnettu kuin Disney-yhtiön. Siksipä ei olekaan varsinaisesti yllättävää, että japanilaisyhtiö on haastamassa Disneyn omien teemapuistojen muodossa.

Nintendo ja Universal-elokuvayhtiön uutisoitiin taannoin aloittaneen yhteistyön. Nyt tuotantoyhtiön Universal Studios -teemapuistoihin ollaan avaamassa erillistä Nintendon hahmoille pyhitettyä kohdetta. Nintendo-puistoissa päästään vierailemaan tulevisuudessa Hollywoodin, Orlandon ja Japanin Universal Studiosissa.

Nintendo paljasti suunnitelmat Youtubessa julkaistulla videolla. Nintendo-pelien maailmaan vievät puistot aiotaan avata erikseen lähivuosien aikana. Nintendo-puistojen yksityiskohdat tulevat selviämään lähiaikoina, mutta yhtiö tarjosi jo vihjeitä siitä sillaisia kokemuksia ne saattavat tarjota vierailleen.

– Tulet astumaan kokonaiseen maailmaan täynnä Nintendon ikonista jännitystä, pelattavuutta, sankareita ja pahiksia. Pääset kokemaan sen kolmessa Universal -teemapuistossa ympäri maailman, Nintendon tiedotteessa kerrotaan Business Wire -sivuston mukaan.