Saara Aalto maanantaina Suomeen: Torilla tavataan kello 19.00!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto selvisi tänään historiallisen upeasti Britannian X Factorin finaalikolmikkoon. Aalto paljasti samalla, että hän lentää huomenna maanantaina Helsinkiin, jossa hän myös esiintyy. Kirjaimellisesti torilla tavataan Helsingissä.

Saaran kotimaan matka kuuluu X Factor -ohjelman Home Coming -teemaan, ja sen merkeissä Aalto esiintyy huomenna illalla Helsingissä Senaatintorilla Tuomiokirkon portailla kello 19.00 alkaen. Sitä ennen Saaran voi bongata Helsinki-Vantaan lentokentällä T2-terminaalissa kello 13.30.

Kyseessä on vain nopea pikavisiitti, joka kuvataan X Factoriin. Reissun tuloksia nähdään tällä tietoa ensi viikon X Factor -jaksoissa. Myös ohjelman juontaja Dermot O’Leary on mitä ilmeisimmin tulossa Saaran mukaan Suomen vierailulle.