Tämä sivu muuttaa kuvasi upeaksi emoji-mosaiikiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emojeista on tullut monille korvaamaton osa somessa käytäviä keskusteluja, ja ne ovat hiljalleen löytäneet tiensä myös muuhun päivittäiseen elämään. Nyt verkossa on avattu palvelu, jossa sadoista tai tuhansista emojeista voi muodostaa kuvakokonaisuuksia.

Moji Lisa -verkkosivulla minkä tahansa kuvan voi muuntaa hauskaksi mosaiikkiversioksi. Mosaiikit koostuvat lukuisista pienistä, erivärisistä emojeista. Verkkosivun takana ovat sisarukset Doug Pfeffer ja Rachel Pfeffer.

Asiakkaat voivat tilata sivustolta kuvansa tulostettuna isokokoiselle mattepaperille. Periaate muistuttaa siis hieman vanhaa kotimaista Rasterbator-sivustoa. Moji Lisassa kuvat koostuvat tosin mustavalkoisten pisteiden sijaan värikkäistä emojeista.