Taulu heräsi eloon – halusi päästä rakkaansa luo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zach King julkaisee YouTubessa ja Instagramissa hauskoja videoita, joita seuraa nykyään jo reilusti yli miljoona ihmistä. King teki hetki sitten hauskan videon, jossa muotokuvan avulla luotu illuusio mahdollisti sen, että mies pystyi torkkumaan oman kuvansa takana pulpettia vasten.

Nyt Zach King on ylittänyt itsensä ja julkaissut ehkä taitavimman videon kanavalleen. Videolla hän esittää itse maalauksessa olevaa miestä, joka on rakastunut toisen maalauksen sisällä olevaan naiseen. Taulut heräävät eloon ja mies lähtee hiippailemaan ihmisten huomaamatta rakkaansa luo.

Video on todella taitavasti tehty. Mies näyttää aivan siltä kuin hän olisi maalauksessa samoin kuin hänen kaappaamansa kukkakimppu ja nainenkin. Vaatteiden maalaus ja maskeeraus on niin onnistunut, että miehen liikkuminen maalauksessa huijaa todella taitavasti ihmissilmää.