Elton John lopettaa uransa! Paljasti siihen nyt hyvän syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumuusikko Elton John on yksi maailman suosituimmista laulajatähdistä. Menestynyt taiteilija on myynyt vuosien varrella yli 250 miljoonaa levyä, ja hänet tunnetaan muun muassa Candle in the Wind ja Your Song -kappaleista. Nyt mies suunnittelee eläkkeelle siirtymistä.

Kahden lapsen isä, 69-vuotias Elton John, on aiemmin sanonut siirtyvänsä eläkkeelle vuonna 2018. Nyt mies haluaa kuitenkin aikaistaa eläköitymistä, jotta voisi keskittyä paremmin aviomiehensä Davidin kanssa perheen kahden pojan, Zacharyn ja Elijahin, kasvattamiseen. Muusikon mukaan kiertueet luovat esiintyvälle taiteilijalle liikaa poissaoloja.

– Haluan lopettaa matkustelun. Miksi sinulla on lapsia, jos et kuitenkaan vietä heidän kanssaan aikaa?, Elton pohdiskeli Daily Mailille.

Helping Santa's elves assemble those toys. The best pre-Christmas day out ever. @laplanduk @davidfurnish

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

Beautiful September night in London @bbcradio2 @rocketentertainment

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on