Erin huipputimminä bikineissä – malliura kovassa nosteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen julkkiskaunotar Erin Holland on vielä suomalaisille melko tuntematon neitokainen, mutta kotimaassaan hän on suosittu julkisuuden moniottelija. Parhaillaan hänen malliuransa on kovassa nosteessa, joten jatkossa Erin lienee myös kansainvälisesti tunnettu kaunotar.

Viikonloppuna Erin Holland kuvattiin Sydneyn maineikkaalla Bondi Beachillä. jossa hän esitteli muotikuvaajille Seafollyn uima-asuja ja bikineitä yhdessä ystävänsä Natasha Oakleyn kanssa. Samalla kaverukset myös joogasivat bikineissä.

27-vuotias Erin Holland on australialainen mallikaunotar, laulaja, televisiojuontaja ja tanssija, joka voitti lisäksi Miss Australia -tittelin vuonna 2013. Kengurumaan superjulkkis tekee nykyisin myös malliuraa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash