Janni Hussi yläosattomissa sänkykuvassa: ”Casual sundays…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on sosiaalisen median myötä noussut valtavaksi ilmiöksi julkaista itsestään mahdollisimman näyttäviä ja imartelevia valokuvia. Suosittu suomalainen fitness-julkkis Janni Hussi on aiemminkin kertonut muille miten onnistuneita somekuvia saadaan ikuistettua.

Äskettäin sinkkuuntunut Janni on jälleen itse julkaissut Instagramissa poikkeuksellisen upean valokuvan, jossa hän makoilee rennosti sängyllään yläosattomissa. Kuvatekstissä Janni totea lyhyesti ”Casual sundays..”. Kuva on tähän mennessä kerännyt jo lähes 6.000 tykkäystä.

– Käytin esimerkiksi instagramin selaamiseen järkyttävän määrän tunteja päivässä, kun etsin kilpailijoiden tai joidenkin suurten fitnesstähtien kuvia. Ja voi kuinka upeilta he silloin silmiini näyttivätkään! Teräksiset vatsalihakset, pienenpieni vyötärö, huikeat ahterit ja jäätävä haba, Janni Hussi kirjoitti aiemmin blogissaan.

– Kun olet kameran edessä, sinun on yksinkertaisesti vain tiedostettava omat ”virheesi” ja koitettava piilottaa ne kameralta keinolla millä hyvänsä. Esimerkiksi asennoilla. Minulla on aina ollut kapeat olkapäät, mutta pienellä sivukäännöllä saan ykskaks vyötärön näyttämään pieneltä ja sitä kautta olkapäät suuremmilta.

Casual sundays..

A photo posted by Janni Hussi (@jannihussi) on

⚫️⚪️⚫️⚪️

A photo posted by Janni Hussi (@jannihussi) on

Eilen juontamassa Pykälän parrrtyja ? #nakeddress #host #juontohommia #pikkujoulut #workworkwork

A photo posted by Janni Hussi (@jannihussi) on