Nainen kadotti vihkisormuksensa – penkoi 200 roskapussia kaatopaikalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Jerseyssä perheelleen kiitospäivän ateriaa valmistanut Melissa joutui paniikkiin tajuttuaan, että hänen kallisarvoiset korunsa olivat joutuneet roskikseen. Nainen oli valmistanut ankkamureketta ja pannut sormuksensa talouspaperipalan päälle. Hän tajusi virheensä vasta seuraavana päivänä.

34-vuotias perheenäiti oli soittanut heti New Yorkin jätteenkäsittelylaitokselle ja kertonut kadonneista sormuksista. Lopulta nainen meni hänen talousjätteensä hakenutta roska-autoa vastaan kaatopaikalle. Melissa halusi käydä kaikki autossa olleet roskat läpi löytääkseen kadonneen kihla- ja vihkisormuksensa. Naisen apuna oli perheenjäseniä ja he tonkivat yhteensä 200 roskapussin sisällön, Daily Mail uutisoi.

Operaatio kesti pari tuntia. Lopulta Melissa puhkesi itkuun ja löysi kallisarvoiset sormuksensa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ihmiset löytävät kadonneita vihkisormuksiaan uskomattomista paikoista. Kerroimme äskettäin kasvimaalla porkkanan ympärille kasvaneesta sormuksesta, joka oli kadonnut muutamaa vuotta aiemmin.