Teen Mom 2 saa jatkoa – uusia vauvoja ja vaihtuvia elämänkumppaneita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämä realitysarja Teen Mom on jatkoa 16 and Pregnant -ohjelmassa tutuksi tulleiden nuorten naisten tähdittämälle sarjalle. Teen Mom 2 -sarja tekee nyt paluun televisioon kahdeksannen tuotantokauden merkeissä.

Jenelle Evansin, Chelsea DeBoerin, Kailyn Lowryn ja Leah Messerin elämää MTV-televisiokanavalla seuraava Teen Mom 2 -sarja saa jatkoa. Naiset tulivat suurelle yleisölle tutuksi ensimmäisen kerran vuonna 2010. Sen jälkeen he ovat tähdittäneet suosittua Teen Mom -ohjelman kakkosversiota lähes taukoamatta vuosittain.

Talvella alkava tuotantokausi kertoo kaunistelematta teiniäitien arjesta. Ohjelman trailerista selviää, että Jenelle Evans taistelee edelleenkin esikoisensa huoltajuudesta ja Kail Lowry on ilmeisesti pettänyt viimeisintä miestään, Javi Marroquinia.