Vauva maistoi suolakurkkua – ilme kertoi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa vanhemmat ovat antaneet pienille lapsille uusia makuja maistettavaksi. Varsinkin happamien makujen maistaminen ensimmäistä kertaa saa yleensä melko hulvattomia reaktioita vauvoissa aikaan.

Nyt pienen Mason-pojan kasvamista kuvaavat vanhemmat ovat julkaisseet The McAllisters -kanavallaan videon, jossa nähdään kun pieni poika maistaa ensimmäistä kertaa suolakurkkua. Suolakurkun maku yllättää pikkuisen heti, ja Masonin ilme onkin sen mukainen.

Maison ilmehtii hauskasti maistellessaan voimakkaan makuista suolakurkkua. Vanhempien hämmästykseksi vauva haukkaa siitä aina palan toisensa jälkeen vaikka näyttääkin siltä, että poika ei pidä mausta. Vanhemmat uskovat vauvan aina unohtavan maun pistävyyden hetkeksi, kunnes Maison päättää ottaa uuden haukun ja yllättyy taas täysin suolakurkun mausta.