Vibraattori katosi naisen takapuoleen – poistettiin kirurgisesti sairaalassa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liverpoolin lähettyviltä Wallaseystä kotoisin oleva opettajaharjoittelija Emma Phillips joutui hakeutumaan sairaalaan kiusallisen episodin takia. Hän oli harrastanut villiä aamuseksiä Lee-nimisen poikaystävänsä kanssa. Pian pariskunta huomasi vaaleanpunaisen vibraattorin kadonneen.

Emma luuli, että poikaystävä oli piilottanut seksivälineen. Pian nainen kuitenkin tajusi, että vibraattori oli edelleen päällä ja sen surina tuntui hänen alavatsassaan. Pariskunta yritti poistaa seksilelua naisen takapuolesta muun muassa grillipihtien avulla. Valitettavasti vibraattori oli niin syvällä peräsuolessa, että he päättivät lähteä ensiapuun.

Koska kaksikko oli nauttinut alkoholia edellisenä iltana, joutuivat he tilaamaan ambulanssin. Aluksi heitä nauratti koko tilanne, eikä seksiväline tuottanut kipua Emmalle. Lääkärit kertoivat, että mikäli he eivät saa vibraattoria poistettua peräreiän kautta, joutuu Emma leikkaukseen. Hän joutuisi käyttämään leikkauksen jälkeen avannepussia puolen vuoden ajan. Tilanne vakavoitui.

Nainen nukutettiin ja vibraattorin poistaminen kesti 1,5 minuuttia. Emmalta kysyttiin myöhemmin, halusiko hän seksivälineensä takaisin. Hän vastasi kieltävästi. Sen sijaan 24-vuotias nainen haluaa kertoa kokemuksestaan, sillä mikään asia ei ole niin nolo etteikö sen vuoksi voisi hakea apua. Emman mukaan ambulanssin ja sairaalan henkilökunta suhtautui asiaan erittäin ammattimaisesti.

– Lee ei säikähtänyt tilanteesta, se oli hänen mielestään vain hauskaa. Minusta myös hänen takapuoleensa pitäisi tunkea samanlainen, niin olisimme tasoissa, Emma kertoo Metro-lehdelle.