David Hasselhoff on huumorimies – puhelimessa odottamaton soittoääni!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

David The Hoff – Hoffmeister, Hasselhoff on nähty muun muassa Talent Suomen vierailevana tuomarina. Hän on tullut suomalaisille tutuksi myös viime vuonna esitetystä David Hasselhoff Show’sta. Parhaiten mies muistetaan kuitenkin Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista.

Pamela Andersonin ja Carmen Electran kanssa rannalla työskennelleitä hengenpelastajia esittänyt David Hasselhoff on bongattu vastikään Heathrow’n lentokentältä. Suositun näyttelijän takana oli seisonut Boyzone-yhtyeestä tuttu laulaja Ronan Keating. Irlantilainen muusikko yllättyi, kun kuuli Hasselhoffin puhelimen soittoäänen.

– David Hasselhoff seisoo edessäni Heathrow’lla jonossa ja hänen puhelimensa alkoi soida Baywatch-ohjelman tunnusmusiikkia. #legend #Loveit, Ronan twiittasi.

To read more about our International Emmy win last night for 'Hoff the Record' go to the Link in my bio!

A photo posted by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on