Koira jäi kiinni rysän päältä – reaktio vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat tietämään nopeasti, että mikä niille on sallittua ja mikä kiellettyä käytöstä. Kielloista huolimatta jokin tietty leikki voi olla kuitenkin liian houkutteleva, että sitä pystyisi vastustamaan. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa lemmikki jää kiinni pihamaan kaivamisesta.

Nainen on kuvannut YouTube-videolle hauskaa tilannetta kun hän on saanut koiransa kiinni siitä, että se on kaivanut ulos kuoppia. Nainen seuraa koiran kaivamista hetkisen ikkunan takaa kunnes hän päättää avata ulko-oven ja kysyä koiralta, että mitä se oikein puuhastelee.

Koira näyttää tietävän, että se tekee jotakin kiellettyä. Heti kun ovi aukee, koira heittäytyy kaivamansa kuopan päälle makaamaan ja peittää kuopan alleen. Koira on täysin liikkumatta ja yrittää näyttää mahdollisimman syyttömältä omistajan esittäessä sille kinkkisiä kysymyksiä.