Tulikuuma poikakalenteri Jyväskylästä – opiskelijakomistukset pantiin töihin

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuodenvaihteen lähestyessä uusi kalenteri alkaa olemaan ajankohtainen hankinta. Kalenterista riippuen se voi olla käytännöllisyyden lisäksi myös sisustuksellinen elementti seinällä tai tarjota päivittäin pientä piristystä silmänruoan avulla.

Nyt silmänruokaa tarjoillaan mielin määrin kun myyntiin on tullut jälleen Liikunnan poikakalenteri. Liikunnan poikakalenteri 2017 -kalenterissa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan jalkapallo- ja futsalmiehet poseeraavat erilaisissa kodin askareissa aina vaatteiden silittämisestä halkojen hakkuuseen saakka.

Kalenterin tuotot menevät hyvään tarkoitukseen. Tuotoilla tuetaan Liikunnan Riemun jalkapallo- ja futsaltoimintaa. Jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan myös yksi euro IceHearts toimintaan, joka keskittyy lasten ja nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn. Kalenterin hinta on 15 euroa, ja voit tilata sen täältä.

Liikunnan poikakalenteri 2017
Liikunnan poikakalenteri 2017
Liikunnan poikakalenteri 2017
Liikunnan poikakalenteri 2017
Liikunnan poikakalenteri 2017
Liikunnan poikakalenteri 2017
Liikunnan poikakalenteri 2017
Liikunnan poikakalenteri 2017