Mies on koukussa Coca-Colaan – juo neljä litraa päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eteläafrikkalainen Hendrik Botha juo päivittäin neljä litraa Coca-Colaa. Mies kertoo olevansa koukussa mustaan limonadiin. Hänen intohimonsa ei kuitenkaan rajoitu sokerijuoman nauttimiseen, sillä hän on keräillyt kokiskrääsää 21 vuotta.

Coca-Cola -addiktiksi tunnustautuva 61-vuotias Hendrik Botha keräilee kaikkea jättibrändiin liittyvää tavaraa. Miehen takapihalla sijaitseva keräilymuseo kätkee sisäänsä tyhjiä tölkkejä, käyttöesineitä ja koristeita. Hendrikin vaimo on ylpeä miehensä kokoelmasta, jota kutsutaan kahvilaksi, Barcroft TV uutisoi.

Coca-Cola on kaikkien aikojen myydyin virvoitusjuoma ja maailman kolmanneksi arvokkain brändi. Aitoa Coca-Colaa myydään lähes kaikissa maailman valtioissa. Juoman nimi tulee alkuperäisen juoman kahdesta pääraakaaineesta: kokaiinista ja kolasta. Brändin arvoksi on arvioitu noin 78 miljardia dollaria.