Mies upotti iPhone 7:n ihmevahan sisään – älä kokeile tätä kotona!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia videolle kuvattuja erikoisia kokeiluja, joiden avulla iPhone-älypuhelimien kestävyys on laitettu testiin tai puhelin on tahallaan hajotettu. Nyt eräs mies päätti kokeilla miten iPhone 7 selviää muovailumassasta, jäädyttämisestä ja sulattamisesta.

TechRax-kanava julkausee YouTubessa videoita, joilla älypuhelimia pahoinpidellään mitä erikoisimmilla tavoilla. Tällä kerralla mies otti 40 purkillista kiiltävää muovailumassaa, teki siitä ison pallon ja piilotti uunituoreen iPhone 7 -puhelimen massan sisälle.

Piilotettuaan puhelimen massan sisälle, mies jäädytti pallon nestemäisellä typellä. Tämän jälkeen massa laitettiin vielä yön yli pakastimeen. Seuraavana päivänä mies alkoi sulattamaan massaa ja etsi saksien avulla puhelimen vahan sisältä. Miehen yllätykseksi puhelin alkoi reagoimaan laturiin kiinnittämisen jälkeen ja lähti toimimaan täysin normaalisti julman käsittelyn jälkeen.