Melanie C on todellinen Sporty Spice – poseerasi yläosattomissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

1990-luvulla perustettu tyttöbändi Spice Girls teki yhden esiintymisen kattavan paluun Lontoon olympialaisissa vuonna 2012. Sen jälkeen kaikki yhtyeen jäsenet ovat kuitenkin edelleen jatkaneet omilla tahoillaan omia erillisiä projektejaan tehden.

Sporty Spicena tunnettu Mel C on alkanut jälleen tekemään omaa musiikkia ja julkaissut juuri uuden Version of Me -nimisen albumin Melanie C -nimellä. Nainen on kuitenkin osoittanut omalla fysiikallaan ja urheilullisuudellaan olevansa edelleen kaikkien tuntema Sporty Spice.

Laulajatar on tällä hetkellä varmasti paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Hän on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee teräksisiä vatsalihaksiaan peittämällä rintansa vain käsillään. Melanie on myös asettanut itselleen todella kovan tavoitteen yrittäessään pystyä tekemään jouluun mennessä kummallakin jalalla viisi yhden jalan pistoolikyykkyä.

Happy Bank holiday! @thelovemagazine ✌?️?? #comingsoon @thurstanredding

A video posted by Melanie C (@melaniecmusic) on

Not far off! #2016 #icarriedababyinthatbelly #myangel #sportyspice

A photo posted by Melanie C (@melaniecmusic) on

Katie putting me through my paces @mattrobertspt #ScouseGirls

A video posted by Melanie C (@melaniecmusic) on