Instagram-tili julkaisee pelkkiä nännien kuvia – näin sukupuolineutraalisti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten ja miesten rinnat ovat erilaiset, mutta kuitenkin samankaltaiset. Miesten paidattomuutta pidetään yleisesti hyväksyttävämpänä kuin sitä, että naiset kulkisivat yläosa paljaana. Esimerkiksi sosiaalisen median kuvapalvelut kieltävät usein naisten paljastavat rintakuvat.

Sen sijaan miesten paidattomia otoksia saa esitellä esimerkiksi Instagramissa mielin määrin. Instagram-käyttäjä genderless_nipples esittelee nyt nännikuvia koko maailmalle. Ideana on kumota säännöt, jonka mukaan vain miesten nännit olisivat sallittuja paljaana esittelemiseen.

Naisten ja miesten anatomia eroaa toisistaan. Naisilla on usein enemmän rintakudosta ja miehillä vastaavasti runsaammin karvoitusta rintojen alueella. Nännit ovat kuitenkin suhteellisen samankaltaisia, vaikkakin jokaisen nisät näyttävät omanlaisiltaan.

I will respect your opinion as long as it doesn't disrespect anyone else's existence. ⭐️??

A photo posted by Genderless Nipples (@genderless_nipples) on

Why would anyone be offended by their own anatomy? ⭐️

A photo posted by Genderless Nipples (@genderless_nipples) on

Obscenely beautiful. ???

A photo posted by Genderless Nipples (@genderless_nipples) on