Will Smithin rahat loppuivat – lainasi fanilta kympin bensaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen suosikkinäyttelijä Will Smith on nähty lukuisissa komedian keinoja käyttävissä toimintaelokuvissa. Hän on tullut tunnetuksi myös rap-artistina, joka poiki hänelle aikoinaan roolin suosittuun Bel-Airin prinssi -televisio-ohjelmaan. Ensi vuonna hänet nähdään valkokankaalla Bad Boys 3 -elokuvan Mike Lowreyn roolissa.

Will Smith piipahti äskettäin Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelman vieraana. Rento näyttelijä paljasti, että hän oli ollut eräänä päivänä ajelemassa autollaan, kun huomasi bensan loppuneen. Mies oli puolen tunnin päästä kotoaan. Hän oli ajanut autonsa bensa-asemalle ja huomasi paikalla ilmiselvän Fresh Princen fanin. Heidät kuulemma tunnistaa kaukaa.

– Menin paikalle ja avasin ikkunan. Muutaman minuutin jälkeen mies tuli kysymään, olenko Will Smith ja hän pyysi yhteiskuvaa. Vastasin myöntävästi, mikäli saisin häneltä kymmenen dollaria, näyttelijä nauroi haastattelussa.

Men In Black -elokuvissa esiintynyt Smith kertoi tarvitsevansa rahan bensaan. Hän myös tarjoutui maksamaan summan takaisin miehelle, mikäli hän antaisi yhteystietonsa näyttelijälle. Fani ei halunnut rahoja takaisin, mutta tyytyi yhteiskuvaan – ja oli erittäin innoissaan.