Isänsä menettäneen pojan pyörä varastettiin – äidin viesti sai varkaan katumapäälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjois-Irlannin County Armaghissa asuva 9-vuotias James Brewster menetti isänsä noin vuosi sitten. Taannoin poikaa kohtasi uusi murhenäytelmä varkaan vietyä hänen edesmenneeltä isältään lahjaksi saadun polkupyörän perheen kodin pihasta.

James oli arvatenkin murheen murtama asiasta, sillä varkaus oli kaiken lisäksi tapahtunut isän kuoleman vuosipäivän paikkeilla. Niinpä hänen äitinsä Una päätti yrittää vedota varkaaseen Facebookissa jakamansa viestin avulla. Siinä hän kertoo pyörän olleen lahja pojan edesmenneeltä isältä, ja pyytää varasta palauttamaan pyörän takaisin.

– Olet aiheuttanut mielipahaa lapselle, joka tulee huomenna muistamaan vuosi sitten alkaneen painajaisen. Sellaisen, jollaista kenenkään lapsen ei pitäisi kokea: Isänsä menettämisen, Una kirjoitti.

– Jos sinulla on lainkaan sydäntä, palauta pyörä ja asia jää siihen, teksti jatkuu.

Äidin Facebook-viesti tehosi. Muutamaa päivää myöhemmin polkupyörä nimittäin ilmestyi takaisin perheen pihalle. Una kiitteli Facebookissa kaikkia viestiä uudelleen jakaneita ja pyörävarasta, joka osoitti katumusta teostaan palauttamalla poikansa pyörän.