Katie Price tatuoi kulmakarvansa – lopputulos järkyttää faneja!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja malli Katie Price on tunnettu siitä, että hänen tyylinsä on rohkea aina niin meikin kuin pukeutumisenkin suhteen. Nyt Katie Price on päättänyt ehostaa jälleen ulkonäköään tatuoimalla itselleen huulimeikin ja kulmakarvat.

Katie Price on halunnut helpottaa omaa meikkirutiiniaan tatuoimalla itselleen kulmakarvat ja tummemmat huulet. Nainen on julkaissut prosessista Instagram-kanavallaan kuvan, joka on järkyttänyt monia. Kuvassa naisen kulmakarvat ovat kuin suuret mustat patukat.

Katie Price on julkaissut kuvan, josta voidaan nähdä, että hänen kulmaluilleen on juuri tehty tatuointi kulmakarvojen muotoon. Tatuointi ei ole vielä parantunut, minkä vuoksi kulmat näyttävätkin nyt vain isoilta mustilta pötkylöltä, jotka ovat aiheuttaneet kauhistelua. Nainen kuitenkin vannoo, että hänen kulmansa eivät tule jäämään näin tummiksi ja paksuiksi.