Koira sai oman television – voi sitä riemun määrää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat pitävät television katsomisesta. Osa koirista voi pitää yksinkertaisesti siitä, että koko perhe rauhoittuu television ääressä ja rentoutuu yhdessä sohvalla. Osa lemmikeistä kiinnostuu kuitenkin myös itse ohjelmista.

Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, kun perheen koira on saanut oman television. Jackrussellinterrieri Bella rakastaa television katsomista, minkä vuoksi koiran omistajalle oli tullut mieleen hankkia koiralle oma pieni televisioruutu. Nainen oli ostanut koiralle tabletin, jonka hän oli kiinnittänyt seinään koiran korkeudelle.

YouTube-videolla nähdään miten innoissaan koira on omasta pienestä näytöstään katsoessaan luonto-ohjelmaa siitä. Nainen on asentanut tabletin koiran sängyn viereen, ja Bella heiluttaa innoissaan häntäänsä katsoessaan ikiomaa pikkutelevisiotaan.