Madonna paljasti – on suudellut Michael Jacksonia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, josta on tullut nopeasti todella suosittu. Tällä kerralla Corden sai auton kyytiinsä paljon odotetun vieraan Madonnan.

Carpool Karaoke -osiota varten James Cordenin auton kyytiin on noussut sekä uusia ja kiinnostavia artisteja että musiikkialan konkareita. Tällä kerralla ohjelmassa vieraili oikea popikoni ja supertähti kun monien odottama Madonna nousi autoon laulamaan omia maailmanlaajuisesti tunnettuja hittejään.

James Corden ja Madonna ajelevat New Yorkin vilkkaassa keskustassa ja aloittavat yhdessä laulamisen Vogue-kappaleesta. Muiden vieraiden tapaan myös Madonna tekee pieniä paljastuksia elämästään, ja juontaja saa myös yllätyksekseen kuulla, että Madonnalla ja Michael Jacksonilla on ollut pientä sutinaa aikoinaan.