Miehet näkivät tyttöystävänsä ensikerran ilman meikkiä – yllättävät reaktiot!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden parisuhteen alussa kumpikin osapuoli voi yrittää miellyttää toisiaan ja yrittää näyttää aina mahdollisimman hyvältä. Lopulta eteen tulee kuitenkin hetki kun toisen lähellä tulisi voida olla täysin oma itsensä ilman meikkiä, hienoja vaatteita tai muitakaan ehostuksia.

Nyt videolla nähdään kaksi pariskuntaa, jotka ovat antaneet kuvata videolle tilanteen, kun poikaystävät näkevät tyttöystävänsä ensimmäistä kertaa ilman meikkiä. Naiset ovat halunneet pitää meikkiä poikaystäviensä seurassa aina aiemmin, koska he ovat halunneet korostaa esimerkiksi kulmakarvojaan tai tehdä ripsistään pidemmän näköiset.

Naiset olivat jännittäneet meikitöntä paljastusta aivan turhaan. Poikaystävien mielestä naiset näyttivät yhä kauniilta olivat täysin itsensä näköisiä myös ilman meikkiä. Toinen tyttöystävistä oli ajatellut näyttävänsä sairaalta ilman meikkiä, mutta tämäkin pelko oli aiheeton.