Sara Chafakin kaula-aukko loksauttaa leuat – ei jää ainakaan pieneksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomi, Sara Chafak, on missiuransa jälkeen kunnostautunut erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee nykyisin poikkeuksellisen upeita selfie-kuvia. Varsinkin Instagramissa Chafak nähdään usein todella näyttävissä asuissa ja poseerauksissa.

Eilen Sara julkaisi itsestään Instagramissa Tanskan Kööpenhaminassa ikuistetun valokuvan, jossa hän poseeraa todella upeassa mustassa asussa. Erityisesti Chafakin kaula-aukko pääsee tuossa asussa oikeuksiinsa.

– Ego is a hell of a drug, Sara kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Ego is a hell of a drug?

A photo posted by Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) on

Got this feeling like.. ☀️?

A photo posted by Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) on

@biancaneveofficial #ipanemacorset game strong. ????‍♀️??‍♀️

A photo posted by Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) on

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.