Vuoden 2016 suosituimmat YouTube-videot paljastettiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2016 lähestyessä loppua verkossa nähdään jälleen listoja kuluneiden kahdentoista kuukauden suosituimmista asiosta ja ilmiöistä viihdemaailmassa. Nyt YouTube on paljastanut, mitkä ovat olleet tämän vuoden suosituimpia videoita.

Vuoden 2016 suosituimmat videot keräsivät yhteensä 550 miljoonaa katselukertaa, ja niitä katseltiin yhteensä yli 25 miljoonan tunnin ajan. Listan ensimmäiselle sijalle nousi Adelen Carpool Karaoke -video, joka on peräisin The Late Late Show with James Corden -sarjasta.

Toiseksi suosituin video oli 95 miljoonaa katselukertaa kerännyt japanilaisen Piko-Taron Pen-Pineapple-Apple-Pen. Kolmannelle sijalle ylti What’s Inside a Rattlesnake Rattle?, jossa tutkitaan kalkkarokäärmeen avattua häntää.

Vuoden neljänneksi suosituin video oli 57 miljoonaa katselukertaa kerännyt Niken The Switch -mainos, jossa mukana ovat jalkapalloilijat Christiano Ronaldo, Harry Kane ja Anthony Martial. Kärkiviisikkoon nousi myös Yhdysvaltojen Talent-ohjelmasta peräisin oleva video, jossa 12-vuotias Grace VanderWaal esittelee ukulele-taitojaan.

Vuoden 2016 suosituimmat Youtube-videot:

1. Adele Carpool Karaoke2. Pen-Pineapple-Apple-Pen/PIKO-TARO3. What’s inside a Rattlesnake Rattle?4. Nike Football Presents: The Switch ft. Cristiano Ronaldo, Harry Kane, Anthony Martial & More5. Grace VanderWaal: 12-Year-Old Ukulele Player Gets Golden Buzzer – America’s Got Talent 20166. Water Bottle Flip Edition | Dude Perfect7. Channing Tatum & Beyonce’s ”Run The World (Girls)” vs. Jenna Dewan-Tatum’s ”Pony” | Lip Sync Battle8. Donald Trump: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)9. THE $21,000 FIRST CLASS AIRPLANE SEAT10. Brothers Convince Little Sister of Zombie Apocalypse