Zac Efron julkaisi esimakua elokuvastaan – vatsalihakset veivät huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Zac Efron tunnetaan alunperin teiniroolistaan High School Musical -elokuvissa, mutta nyt Disney-tähdestä on kuitenkin varttunut naisten uusi päiväuni. Nyt 29-vuotias Efron tähdittää Baywatch-hittisarjasta kuvattua elokuvaa Dwayne Johnsonin kanssa.

Monia The Rockina tunnetun näyttelijän Dwayne Johnsonin rinnalla näytteleminen voisi jännittää, mutta Efron ei jää lihaskimpun varjoon laisinkaan. Zac Efron on treenannut itsensä todella hyvään kuntoon elokuvaa varten ja saanut naisten katseet kääntymään myös omaan suuntaansa.

Zac Efron ja The Rock ovat julkaisseet omilla sosiaalisen median kanavillaan hieman esimakua tulevasta Baywatch-elokuvasta. Videoista päätellen elokuvassa tullaan näkemään lihaksikkaita vartaloita, toimintaa ja sopivasti myös komiikkaa.