Bethenny Frankelin upea näky rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu ja Skinny Girl Vodka -nimisen yrityksen perustanut Bethenny Frankel suositteli taannoin naisille seksin harrastamista sijoittajien kanssa. Asiasta noussut kohu on jo laantunut, ja realitykaunotar päässyt rentoutumaan rannalle.

Kohukaunotar Bethenny Frankel kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Miami Beachilla, jossa hän käyskenteli mustiin bikineihin ja paitaan sonnustautuneena. Samalla Frankel osoitti, että hänen vartalonsa on ikäisekseen huippukunnossa, sillä sitä ei juuri erota parikymppisen vastaavasta.

Kohutussa sijoitusvinkissään Frankel kehotti naisia harrastamaan seksiä, jos sijoittaja vaikutti siltä, että hän voisi siten sijoittaa naisen yritykseen. Samassa tilaisuudessa hän kertoi tummaihoiselle naisyrittäjälle, että tämän kannattaisi palkata vaaleaihoinen mies yrityksensä keulahahmoksi.

Splash
Splash
Splash