Teinivaimo esitteli rintojaan – keräsi samalla leluja vähävaraisille lapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-realitysarjan teinivaimona tunnetuksi tullut Courtney Stodden on näkynyt nettikuvissa viime aikoina paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kasvissyöjäksi siirtynyt realitykaunotar esittelee usein varsinkin silikonitäytteistä poveaan. Nyt hän on jatkanut lempiharrastuksensa parissa.

Nyt Courtney osallistui Hollywoodissa Babes In Toyland Charity Toy Drive -tapahtumaan, mutta hieman muita vieraita rohkeammassa asussa. Hän nimittäin ilmestyi jouluisessa tonttuasussa, joka kuitenkin lähes paljasti hänen jättimäiset rintansa. Asuvalinta oli tuskin kovin sopiva lapsille leluja keräävään tapahtumaan.

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai viime kesänä keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias aviomies Doug Hutchinson ovat kertoneet olleensa surun murtamia. Pariskunnan liitto on rakoillut vuosien saatossa, mutta he kertovat raskauden menetyksen lähentäneen heitä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash