Hämähäkkimies palaa kotiin – trailerissa mukana tuttu Marvel-hahmo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämähäkkimies, eli Spider-Man palaa valkokankaalle jälleen uusien seikkailujen merkeissä ja uuden näyttelijäkaartin kera. Tällä kertaa hahmo on mukana Marvel Studios -tuotantoyhtiön elokuvamaailmassa, johon kuuluvat muun muassa Iron Man ja Captain America.

Spider-Man: Homecoming -elokuvassa Hämähäkkimies tasapainottelee uuden supersankarielämänsä ja siviiliminänsä, Peter Parkerin tavallisen lukio-opiskelijan elämän välissä. Elokuvan tuoreita trailereita on julkaistu peräti kaksi kappaletta, yhdysvaltalainen ja kansainvälinen versio.

Hämähäkkimiehen roolissa nähdään tällä kertaa Tom Holland, ja elokuvassa on mukana myös Iron Mania esittävä Robert Downey Jr. Vulture-pahista näyttelee puolestaan Michael Keaton, jonka monet muistavat roolistaan vuoden 1989 Batman-elokuvan nimikkohahmona. Spider-Man: Homecoming saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 7.7.2016.