Khloe Kardashian miestenlehdessä – seksikkäät kuvat verkkoon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashian on jäänyt viime aikoina mediassa hieman perheensä tunnetuimpien jäsenten, Kimin ja Kylie Jennerin varjoon. Nyt Khloe on kuitenkin noussut otsikoihin poseerattuaan miestenlehden seksikkäissä kuvissa.

Realitytähti nähdään GQ-lehden saksalaisversion tuoreen numeron kannessa ja sisäsivuilla. Rohkeat otokset kuvasi valokuvaaja Mike Rosenthal. Khloe oli Twitter-päivityksensä perusteella erittäin innoissaan tunnetun lehden kanteen pääsemisestä.

– En voi uskoa että olen GQ-lehden kannessa! Mitä ihmettä? Tämä on aivan hullua, Khloe twiittasi.

Khloe jakoi kuvia Instagram-tilillään. Tähti on viime aikoina keskittynyt muun muassa oman farkkumalliston luomiseen ja Revenge Body With Khloe Kardashian -nimisen televisiosarjan työstämiseen. Khlien Good American -farkkumallisto lanseerattiin lokakuussa.

 

My GQ Germany cover is finally out!!!! @gq_germany I'm so excited for this shoot!!!

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Hi @gq_germany!!!!

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on