Naapurintyttö esitteli bikinivartalonsa – häikäisevän upea näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisee ajoittain itsestään hyvinkin rohkeita kuvia Instagramissa. Leonardo DiCaprion kanssa seurusteleva mallikaunotar on saanut aiemmin uuden mainossopimuksen, jonka tiimoilta kaunotar on poseerannut jälleen näyttävissä bikinikuvissa.

Nina Agdal poseeraa jälleen uusissa Adore Me -alusvaatemerkin mallikuvissa, joissa hän esittelee tulevan uuden malliston tuotteita. Tanskalaissyntyinen nainen esittelee urheilullista vartaloaan uima-altaan reunalla itsevarmasti hymyillen.

Nina Agdal ei ujostele kameran edessä ja esiintyy hyvin luontevasti kuvissa esitellessään uusia uima-asuja. Agdal on kuvissa hyvin ruskettunnut, mikä saattaakin Daily Mail -lehden mukaan johtua siitä, että vaaleaverikko on juuri palannut rantalomalta Leonardo DiCaprion kanssa.

Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com
Splash/AdoreMe.com