Saara Aalto paljasti X Factorin finaalin soolokappaleensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto kilpailee tulevana viikonloppuna Britannian X Factor -kilpailun voitosta, sillä hän on selviytynyt kisan finaaliin kolmen parhaan joukkoon. Nyt Saara on paljastanut minkä kappaleen hän esittää ensimmäisenä soolokappaleenaan huomisessa finaalissa.

– ‪Everybody Wants to Rule The World / Tears For Fears, Saara kirjoitti lyhyesti.

Kyseessä on kappale, jonka Tears for Fears -yhtye levytti alunperin vuonna 1985. Kappale nousi Britannian singlelistan kakkoseksi, mutta Yhdysvalloissa kappale nousi kahdeksi viikoksi listaykköseksi kesäkuussa 1985. Seuraavana vuonna kappale valittiin Brit Awardseissa Vuoden singleksi.

Saaran valinnaksi Everybody Wants to Rule The World on melko yllättävä, mutta sen myötä hän pääsee jälleen kerran osoittamaan kykynsä hieman uudella osa-alueella.

X Factor -finalistien kappalevalinnoista jo etukäteen kirjoittaneen Tellymixin mukaan Saaran duettokappaleena kuultaisiin huomenna Queen-yhtyeen klassikko Bohemian Rhapsody, jonka Aalto laulaisi yhdessä Adam Lambertin kanssa. Tätä kappaletta ja duettokumppania ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.

Vahvistamattomien tietojen mukaan Matt Terryn soolokappale olisi finaalissa Jess Glynnen Take Me Home ja 5 After Midnightin soolokappale olisi Beyoncen Crazy in Love. Kummankaan duetosta ei ole vielä tihkunut tietoja muutoin kuin että sen kanssa on varsinkin 5 After Midnightin -yhtyeellä vakavia ongelmia duettokumppanin mentyä vaihtoon aivan viime metreillä.