Supermallin pikkusisko bikineissä – onkin perheen kuumin kaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Jessica Hart teki läpimurtonsa vuoden 2009 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Hän jatkoi uraansa mallina, mutta aivan viime aikoina hänen pikkusiskonsa Ashley Hart on kuitenkin tehnyt isosiskoaan näyttävämmin tuloaan julkkismarkkinoille.

Eilen Ashley Hart kuvattiin Sydneyn Bondi Beachilla, jossa hän oli nauttimassa auringosta yhdessä ystävänsä kanssa. Malliuraa tekevä kaunotar oli sonnustautunut valkoisiin bikineihin. Ashleyn seurassa oli tuntemattomaksi vielä jäänyt mieshenkilö.

Melbournelaisen Ashleyn isosisko Jessica Hart deittailee parhaillaan kuuluisan laivanvarustamosuvun perillisen, Stavros Niarchos III kanssa. Kyseinen komistus tunnetaan myös seurapiirineito Paris Hiltonin eksänä. Viime vuosina Hart on toiminut esimerkiksi Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash