Charlotte McKinney jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Kate Uptonin haastajaksikin kutsuttu tähti on ollut siitä lähtien kovassa nosteessa kotimaassaan.

Tällä kertaa Charlotte McKinney kuvattiin, kun hän oli saapumassa West Hollywoodissa sijaitsevaan Delilah-ravintolaan illalliselle. Seuralaisilla lienee ollut vaikea pitää silmiään kurissa, sillä mallikaunottaren asussa ei ollut lainkaan rintaliivejä, mutta näyttävä avonainen kaula-aukko.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash