Christina Milian on näyttävä kurvitar – povi pääosassa julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt uraa näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötä ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina on keskittynyt enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa, sillä hän on nykyisin pääasiassa perheenäiti.

Eilen Milian käväisi päivällä tervehtimässä Joulupukkia yhdessä kuusivuotiaan tyttärensä kanssa, mutta illalla entinen teinitähti oli jo juhlimassa Los Angelesin yössä. Christina saapui 2016 GQ Men of the Year Party -tapahtumaan upeassa mustavalkoisessa asussa, joka korosti hänen etumustaan.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash