Dubain prinssin kahvihetki pilvenpiirtäjän huipulla – silmiähivelevät maisemat!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dubain kruunuprinssi Hamdan bin Mohammed Al Maktoum elää arvatenkin todellista jetset-luksuselämää. Ratsastusta, sukellusta, laskuvarjohyppäämistä ja runojen kirjoittamista harrastava mies on myös ahkera Instagram-käyttäjä, ja hänellä onkin palvelussa yli neljä miljoonaa seuraajaa.

Nyt prinssi on jakanut Instagramissa kadehdittavaa videomateriaalia teehetkestään. Mies kuvaa videolla huikeita näkymiä Dubaissa sijaitsevan pilveinpiirtäjän huipulta. Videolla nähdään muun muassa maailman korkein pilvenpiirtäjä, Burj Khalifa.

– Alapuolella lepää mahdollisuuksien maailma, Hamdan bin Mohammed Al Maktoum kirjoitti kuvatekstissä.

 

Good morning #Dubai #iphoneography صباح الفل حق الكل?

A photo posted by Fazza (@faz3) on