Jenna Dewan kuvaili seksiä Channing Tatumin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum muodostavat yhdessä sellaisen parin, jota muut voivat kateellisina katsella vierestä. Jenna ja Channing ovat olleet jo yli kymmenen vuotta yhdessä ja heillä on myös pieni kolmevuotias tytär.

Jennan ja Channingin liitto näyttää täydelliseltä ja pariskunnan välillä onkin aina kipinää kun heidät nähdään yhdessä punaisella matolla. Nyt Jenna Dewan on paljastanut myös asioita heidän seksielämästään, mikä on ilmeisesti myös juuri niin kuumaa kuin fanit ovat vain pystyneet kuvittelemaan.

Jenna kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa, että hän on hyvin seksuaalinen ihminen. Nainen tuntee tanssijana oman vartalonsa täydellisesti ja on sinut sen kanssa. Channing on vaimon mukaan tässä suhteessa samanlainen kuin hän minkä vuoksi heidän seksielämänsä toimiikin niin hyvin.

Jenna kuvaili seksielämäänsä Channingin kanssa onnelliseksi ja terveeksi. Hän myös kertoi, että heidän seksinsä on hyvin maanläheistä, alkukantaista ja täynnä seksuaalista energiaa, joka kummastakin kumpuaa luonnostaan.