Koira heittelee palloa tahallaan tielle – saa ohikulkijat leikkimään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat yleensä kekseliäitä silloin kun ne todella haluavat jotakin. Ne oppivat nopeasti ilmaisemaan omaa tahtotilaansa omistajilleen, jotka oppivat myös tunnistamaan koiriensa erilaiset haukkumistyylit. Välillä koirat oppivat käskyttämään jopa tuntemattomia ihmisiä.

Nyt videolla nähdään hauska esimerkki siitä miten innokas koira on oppinut juksaamaan naapuruston nuoria ja aikuisia leikkimään sen kanssa. Koira heittää aina piha-aidan yli tielle pallonsa ja jää toiselle puolelle odottelemaan, että ohikulkijat huomaavat sen ja heittävät pallon takaisin koiralle.

Koira on oppinut ovelasti sen, että se saa vieraat ihmiset leikkimään ja heittämään koiralle palloa kun pallo on toisella puolella aitaa. Aina kun ihmiset ovat heittäneet pallon koiralle, se juoksee pallon kanssa takaisin aidan luokse, heittää pallon aidan yli ja jää odottelemaan seuraavaa ohikulkijaa.