Nicole Scherzinger iski vyön alle – viekö tämä Saaralta ääniä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa ja Suomessa seurataan parhaillaan suurella mielenkiinnolla Britannian X Factorin finaalia, jossa on mukana vielä kolme esiintyjää. Kaksi heistä on brittejä ja yksi suomalainen. Saara Aallon suomalaisuus on ollut kovasti puheenaiheena viime viikkoina.

Britit ovat siirtyneet sankoin joukoin Saara Aallon taakse, kun brittikilpailijat ovat pudonneet kisasta. Hetki sitten Matt Terryn jälkeen tähtituomari Nicole Scherzinger antoi ilkeän kommentin ja pyrki vetoamaan britteihin erikoisella tavalla.

– Britit, äänestäkää teidän omaanne, Nicole Scherzinger vetosi katsojiin viittaamalla selvästi Saara Aallon suomalaisuuteen.

Nicole Scherzinger on viime aikoina ilmoittanut useaan otteeseen, että hän katuu Saaran nostamista takaisin kilpailuun tämän jo kertaalleen pudottua kilpailun alkuvaiheessa. Tänään Nicole totesi jälleen saman asian, joten mahdollisesti kyse ei olekaan pelkästä vitsailusta.

Kilpailun alkaessa odotettiin, että Saara Aallon suomalaisuus olisi muodostunut ongelmaksi äänimäärien kanssa, koska kaikilla muilla kilpailijoilla oli oma kotikaupunkinsa ja siten myös kannatusjoukkonsa Britanniassa. Kilpailun edetessä kuitenkin osoittautui, että tilanne olikin aivan toinen, ja Saara Aalto onnistui valloittamaan brittien sydämet.