Pierettääkö? Alushousujen suodatin muuttaa hajun mintuksi

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Markkinoille on jo pitkään tuotu erilaisia tuotteita, joiden avulla pieruista saataisiin miellyttävämmän tuoksuisia. Syötävien tablettien väitettiin muuttavan pierun tuoksun kukkaisemmaksi ja paljon piereskeleviä ihmisiä varten on suunniteltu myös kokonainen vaatemallisto.

Flat-D -niminen tuote kertoo poistavansa nolot tilanteet työpaikoilta uuden peppusuojansa avulla. Suoja näyttää kuin hieman eri tavalla muotoillulta pikkuhousunsuojalta, joka asetetaan alushousujen ulkopuolelle takapuolen kohdalle. Suojan kerrotaan poistavan pierun hajun kokonaan ja muuttavan sen mintun tuoksuiseksi.

Flat-D mainostaa sivuillaan, että pierusuojien avulla ihmiset voivat myös matkustaa jatkossa itsevarmasti ja piereskellä huoletta omalla paikallaan. Pierusuojus ei kuitenkaan poista kaasujen ulostulosta johtuvaa ääntä, joka valitettavasti jo useimmille aiheuttaa nolon tilanteen vaikka siitä seuraava tuoksu olisikin minttua etäisesti muistuttava.