Talvi yllätti autoilijat – vaarallinen risteys videoitiin hulvattomalla kommenttiraidalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Man Reviews -kanavalla nähdään hauskoja verkossa levinneitä videoita, joissa näkyvät tilanteet lähes huutavat koomista kommentointia. Ozzy-niminen koomikko hoitaa kommentoinnin ja julkaisee videot uudelleen omalla YouTube-kanavallaan hauskan kommenttiraitansa kera.

Tällä kerralla mies on eläytynyt täysillä Kanadassa ikkunasta kuvattuun näkymään, jossa autot törmäilevät kadulla toisiinsa. Talvi, lumi ja tien liukkaus ovat jälleen yllättäneet autoilijat, mutta tällä kerralla yllätys tapahtuikin Montrealissa kun kuskit eivät pystyneet pysähtymään.

Koomikko kommentoi hauskasti liikenneonnettomuutta, joka paisuu yhä suuremmaksi ja suuremmaksi aina yksi auto kerrallaan. Autot eivät liukkauden vuoksi pysty pysähtymään risteykseen vaikka näkevät tilanteen jo kaukaa. Samaan kolariin päätyvät henkilöautot, linja-autot ja poliisiautokin, jonka perään ajanut on saattanut tuntea muutaman ylimääräisen sydämen tykytyksen.