Vedonlyöntiyhtiöt: Saara Aalto voittaa X Factorin: ”Suomi-neitoa ei pysäytä enää kukaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaislaulaja Saara Aalto on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa selviytymällä Britannian X Factor -kilpailun finaaliin kerta toisensa jälkeen mykistävän upeilla esityksillään. Kilpailun alkuvaiheessa hän oli todella kaukana kärkikahinoista, kun mittarina pidettiin kertoimia vedonlyönnissä.

Tilanne on kuitenkin viikko viikolta muuttunut, kun kilpailijoita on pudonnut pois. Viime viikkoina Saara on noussut koko kisan suosituimmaksi laulajaksi, mikä on nyt näkynyt myös vedonlyöntiä tekevien yritysten listauksissa. Useat aiemmin Saaran kilpailun hännille jättäneet peliyhtiöt ovat nyt nostaneet hänet kilpailun ennakkosuosikiksi.

Vielä lauantaina iltapäivällä eräs kansainvälinen peliyhtiö antoi Saaralle voittajakertoimen 1,55, Matt Terrylle kertoimen 3,50 ja 5 After Midnight -yhtyeelle kertoimen 7,00. Yllä nähdään joukko muiden yhtiöiden listauksia, joissa niissäkin Saara Aalto on selkeästi suurin voittajasuosikki.

– Saara on noussut kisan edetessä aivan eri tasolle kuin muut! Hän on nyt kertoimien valossa ylivoimainen voittajasuosikki. Tätä Suomi-neitoa ei pysäytä enää kukaan, hehkuttaa peliyhtiön iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

X Factoria tiiviisti seuraava Tellymix-verkkolehti kertoi toissapäivänä, että eräs ohjelman seuraajista on lyönyt 10.000 punnalla vetoa Saara Aallon voiton puolesta.