Gwen Stefani on Vuoden nainen 2016 – loisti punaisella matolla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gwen Stefani saapui Glamour Women Of The Year -tapahtumaan, joka järjestettiin Los Angelesissa sijaitsevan NeueHousen tiloissa. Stefani palkittiin gaalassa, jossa hän kiitti suloisesti puheessaan yleisössä istunutta poikaystävää Blake Sheltonia.

Gwen Stefani varasti punaisella matolla heti valokuvaajien huomion upealla mekollaan. Stefanin hulmuavassa juhlamekossa oli mustaa kangasta vyötäröllä, josta kangas lähti sekä ylös- että alaspäin vaalenemaan harmaan kautta persikkaan taittavaan luonnonvalkoiseen sävyyn.

47-vuotias Gwen Stefani nimettiin Glamour-lehden järjestämässä palkintogaalassa vuoden naiseksi. Stefani ylisti kiitospuheessaan ETonline-sivuston myös 40-vuotiasta Blake Sheltonia, jolle hän antoi kiitosta siitä, että mies on suukotellut naisen takaisin henkiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash