Miehellä uskomaton taito – pyörittää koripalloa minkä tahansa päällä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet osaavat pyörittää koripalloa hetken aikaa sormensa päällä, mutta The Tricky -nimellä tunnettu serbialaismies on vienyt tämän taidon vielä pidemmälle. Hän pystyy pyörittämään palloa lähes minkä tahansa esineen päällä.

Youtubessa julkaistuilla videolla The Tricky suorittaa erilaisia päivittäisiä askareita pyörittäen samalla koripalloa. Mies muun muassa kirjoittaa pallon pyöriessä kynän päällä, ajaa partaansa pallo partahöylän päällä ja valmistaa ruokaa pallon pyöriessä ympyrää veitsellä kahvan kärjessä.

The Tricky ei tee pallolla pelkästään temppuja, vaan hän on myös ammattilainen katukoripallon pelaaja. Miehen huikeisiin taitoihinsa päästään tutustumaan hänen Youtube-kanavansa videoilla.