Myleene Klass perhelomalla rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Myleene Klass kuului aikoinaan Iso-Britanniassa suuresta suosiosta nauttineeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Nykyään tähti on kuitenkin vaihtanut uransa musiikin parissa lähes täysin mallintöihin ja vaatteiden suunnitteluun.

Sittemmin poptähdestä tuli myös perheenäiti, mutta hän näyttäytyy edelleen ajoittain julkisuudessa. Tällä kertaa Myleene on kuvattu lomailemassa yhdessä Ava ja Hero -tytärtensä kanssa. Äiti oli pukeutunut valkoiseen uima-asuun.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Nykyään sinkkuelämää viettävä Myleene erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista.

Splash
Splash
Splash