Pupulla oma peliautomaatti – lelujen tilalla kasviksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bini-niminen pupu on eriskummallinen lemmikki. Toisin kuin monilla muilla pupuilla, Binillä on useita taitoja, oma YouTube-kanava ja yli 7.000 fania, jotka seuraavat jänöjussin puuhasteluja innokkaasti.

Nyt Bini the Bunny -kanavalla nähdään video, jossa Bini esittelee uutta taitoaan. Se osaa käyttää kasviksilla täytettyä peliautomaattia ja onkin melko temperamenttinen pelaamisen suhteen. Peliautomaatissa on koura, jota ohjaamalla jänis saa tuotua herkun luukulle, josta se voi narskutella kasvikset parempiin suihin.

Videolla nähdään miten Bini pelaa automaattia melko raivoisasti yrittäessään saada kasviksia luukkuun. Lopulta Bini saa palasen kukkakaalia, jonka se käy heti nappaamassa suuhunsa. Tämän pelin seurassa Binillä vierähtäisi varmasti hyvin helposti tovi jos toinenkin.