Saara Aalto päätti X Factorin spektaakkelimaisesti – Matt Terry jäi varjoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto on ollut syksyn ajan mukaan Britannian X Factor -kilpailussa ja taistelee juuri nyt koko kilpailun voitosta. Saaran urakka on nyt esiintymisten osalta viimein ohi, kun viimeisen varsinaisen kilpailukappaleen lisäksi myös tuotannon valinta on esitetty.

Saara nimittäin esitti hetki sitten superfinaalissa toisena ja viimeisenä kappaleenaan niin sanotun Winner’s Song -kappaleen. Matt Terry esiintyi ensimmäisenä, mutta mahtipontiseksi tarkoitettu esitys ei noussut kovin korkeisiin sfääreihin. Saaralle kappale sen sijaan sopi täydellisesti, ja hän oli kaikilla mahdollisilla mittareilla kilpakumppaniaan parempi.

Splash
Splash

Tuomaristo ylisti Saaraa jälleen kerran, eikä edes Nicole ollut toista mieltä. Hän tosin keskittyi ylistämään pääasiassa Sharon Osbournea valmentajana. Simon Cowell paljasti tuntevansa Saaran tarinan artistina ja kertoi olevansa oikeutettu, koska Saara päätti ottaa osaa Britannian X Factoriin. Hän totesi olevansa oikeutettu myös, jos Saara Aalto voittaisi kilpailun.

Ennen Winner’s Songia Saara esitti jo aiemmin tällä kaudella kertaalleen esittämänsä Björkin It’s Oh So Quiet -kappaleen. Se oli viimeinen kappale, jonka valintaan kilpailija itse sai halutessaan osallistua. Esitys sujui mainiosti, vaikka fanit jännittivät kappalevalintaa etukäteen.

Nyt Saara voi huokaista helpotuksesta esiintymisten osalta, mutta kaikkein jännittävin hetki on vielä tulossa. Parhaillaan brittiyleisö äänestää onko vuoden 2016 X Factorin voittaja Saara Aalto vai Matt Terry. Tulosten pitäisi selvitä hetken kuluttua. Kävi miten kävi, on Saara Aalto jo nyt voittaja ja tulee tekemään pitkän ja menestyksekkään uran laulamisen parissa.